Beste bezoeker, welkom! U bevindt zich op de website van muziekuitgeverij Evocation Music Publishing. Sinds voorjaar 2015 wordt hier, naast muziekuitgeverij Iduna, de verkoop en distributie verzorgd van de gitaarmuziek van Eugène den Hoed. Inmiddels zijn er bij EMP 11 nieuwe titels verschenen.


eugene_aboutAl op jonge leeftijd door muziek gegrepen heeft Eugène den Hoed (1946) aan zijn passie gevolg kunnen geven, met name voor de gitaar. Volgde klassiek gitaarles o.a aan het Brabants Conservatorium bij Balthazar Benitez.

Ook was hij werkzaam als docent gitaar aan de muziekschool (tegenwoordig CKB) van zijn geboortestad Bergen op Zoom. Hij speelde elektrisch gitaar in diverse bands en klassiek gitaar in diverse kamermuziek ensembles. Ook actief als componist/arrangeur voor gitaar zijn en worden zijn eigen werken en arrangementen voor gitaar uitgegeven door Muziekuitgeverij Iduna en sinds 2015 ook door Evocation Music Publishing. Ook zijn er tien Cd’s met zijn muziek bij Iduna uitgegeven uitgevoerd door E.d.H.. Inmiddels zijn er in totaal zo’n 432 titels voor gitaar van zijn hand verschenen.